Den Kaat 17-Den Oosterhuis - Ontwerp

Vanaf donderdag 25 oktober 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Avereest, Den Kaat 17 – Den Oosterhuis te Balkbrug' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 5 december 2012.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Den Kaat 17 en Den Oosterhuis (tussen de nrs. 23 en 24) in Balkbrug en voorziet in de uitbreiding van het bestaande agrarische bedrijf (Den Kaat 17) en de bouw van een quarantainestal (Den Oosterhuis).

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 25 oktober 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.