Oudeweg 26 - Ontwerp

Vanaf woensdag 16 juli 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan Buitendorpen Zuid, Oudeweg 26 Mariënberg gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 26 augustus 2014.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Oudeweg 26 in Mariënberg. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de rood voor rood regeling. Met gebruik van de regeling wordt voormalige bedrijfsbebouwing (inclusief bedrijfswoning) op het perceel aan de Oudeweg 26 in Mariënberg gesloopt en hiervoor wordt de planologische mogelijkheid geboden om twee nieuwe woningen met bijgebouwen te realiseren.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 16 juli 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.