Schoolstraat 49 tot 75 - Ontwerp

Vanaf woensdag 7 oktober 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitendorpen Zuid, Schoolstraat 49 tot 75 Kloosterhaar' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 17 november 2015.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Schoolstraat 49 tot en met 75 in Kloosterhaar en voorziet in de bouw van 20 woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 7 oktober 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Toelichting PDF9,80 MBDownload
Regels PDF1,34 MBDownload