Radewijkerbeek - Ontwerp

Vanaf woensdag 7 juni 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Radewijkerbeek' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 18 juli 2017.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het deelgebied Radewijkerbeek uit het Vechtpark Hardenberg. Dit gebied ligt tussen de stuw nabij de Koppel en de Twenteweg.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 7 juni 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF9,62 MBDownload
Regels PDF6,21 MBDownload
Verbeelding PDF199 KBDownload
Bijlagen bij de toelichting PDF32 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.