Oosteinde 23, 25 en 27 - Inspraak

Vanaf woensdag 2 december 2015 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan 'Hardenberg Centrum, Oosteinde 23, 25 en 27 Hardenberg' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 12 januari 2016.

De bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Oosteinde 23, 25 en 27 in Hardenberg en voorziet in de bouw van een appartementencomplex.

Waar in te zien?
Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 2 december 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

• Via onderstaande documenten.