Bedrijventerrein Bruchterweg – Nieuwe Haven - Inspraak

Vanaf donderdag 23 februari 2012 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan 'bedrijventerrein Bruchterweg – Nieuwe Haven' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 4 april 2012.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bestaande bedrijventerreinen Bruchterweg en Nieuwe Haven in Hardenberg en betreft een actualisatie van de bestaande bestemmingsplannen voor deze gebieden.

Het bestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 23 februari 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal via onderstaande documenten.
  • op papier in te zien bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Informatiebijeenkomst
Op maandag 27 februari 2012 vindt van 17.00 tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Hardenberg. Tijdens deze gelegenheid kan van het plan kennis worden genomen en kunnen vragen worden gesteld.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.