N34 J.C. Kellerlaan-Witte Paal - Ontwerp

Vanaf woensdag 4 juni 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hardenberg, N34, J.C. Kellerlaan-Witte Paal' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 15 juli 2014. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de het gedeelte van de N34 van de J.C. Kellerlaan tot de rotonde Witte Paal (inclusief alle te realiseren ongelijkvloerse kruisingen).

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 4 juni 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt: