N34 J.C. Kellerlaan-Coevorden - Vastgesteld

Bij besluit van 22 maart 2016, nr. 1650864, heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan 'Hardenberg, N34, J.C. Kellerlaan - Drentse grens' vastgesteld. Bij de vaststelling zijn wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Deze wijzigingen omvatten enkele aanpassingen in regels en verbeelding, Deze zijn benoemd in de bij het raadsbesluit behorende 'Nota van antwoord ontwerpbestemmingsplan Hardenberg, N34 , J.C. Kellerlaan - Coevorden' en het 'overzicht wijzigingen (tweede ronde) bestemmingsplan deelplan A'.

Vanaf woensdag 13 april 2016 ligt het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit ter inzage. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de N34 vanaf de kruising met de J.C. Kellerlaan tot de grens met de gemeente Coevorden.

Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 13 april 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Vanaf donderdag 14 april 2016 kan gedurende een termijn van zes weken door belanghebbenden beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht.
Beroep staat ook open voor belanghebbenden tegen de wijzigingen die bij vaststelling door de gemeenteraad in het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Toelichting PDF757 KBDownload
Bijlage 9 bij de toelichting - Externe veiligheid PDF1,12 MBDownload
Bijlage 10 bij de toelichting - Beeldkwaliteitplan PDF10,47 MBDownload
Bijlage 11 bij de toelichting - Passende beoordeling PDF5,35 MBDownload