N34 J.C. Kellerlaan-Coevorden - Ontwerp

Vanaf woensdag 19 maart 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hardenberg, N34, J.C. Kellerlaan-Coevorden' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 29 april 2014.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de het gedeelte van de N34 van de J.C. Kellerlaan tot de grens met de gemeente Coevorden (incl. alle te realiseren ongelijkvloerse kruisingen).

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 19 maart 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Inloopbijeenkomst
Op donderdag 27 maart 2014 wordt van 16.00 uur tot 20.30 uur een inloopbijeenkomst gehouden over dit plan. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis in Hardenberg.

Medewerkers van de gemeente Hardenberg en de provincie Overijssel zijn deze bijeenkomst aanwezig om het bestemmingsplan en het wegontwerp toe te lichten en om vragen te beantwoorden.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.