N34 J.C. Kellerlaan-Coevorden - Ontwerp (gewijzigd)

Vanaf woensdag 16 september 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hardenberg, N34, J.C. Kellerlaan - Coevorden' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 27 oktober 2015.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gedeelte van de N34 van de J.C. Kellerlaan tot de grens met de gemeente Coevorden (incl. alle te realiseren ongelijkvloerse kruisingen). Het bestemmingsplan betreft een gewijzigde versie van het ontwerpbestemmingsplan dat in maart-april 2014 ter inzage heeft gelegen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 16 september 2015 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt: