Marshoogte en De Cirkel - Ontwerp

Vanaf woensdag 29 maart 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hardenberg, Marslanden II, Marshoogte en De Cirkel' en een exemplaar van het inspraakverslag gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 9 mei 2017.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de deelgebieden Marshoogte en De Cirkel in het plangebied Marslanden II en voorziet in de bouw van maximaal 400 woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 29 maart 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.