Marshoogte en De Cirkel - Inspraak

Vanaf woensdag 21 december 2016 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan 'Hardenberg, Marslanden II, Marshoogte en De Cirkel' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 31 januari 2017.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de deelgebieden Marshoogte en De Cirkel in het plangebied Marslanden II en voorziet in de bouw van maximaal 400 woningen.

Waar in te zien?
Het voorontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 21 december 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.