Marshoogte en de Cirkel herziening - Ontwerp

Vanaf woensdag 29 november 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hardenberg, Marslanden II, Marshoogte en de Cirkel herziening 2017'  gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 9 januari 2018.

Het bestemmingsplan voorziet in een aanpassing van het bestemmingsplan 'Hardenberg, Marslanden II Marshoogte en de Cirkel' (vastgesteld op 18 juli 2017) waarbij de mogelijkheid wordt opgenomen om bij de bestemming 'woongebied' af te wijken van de tot de zijdelingse perceelsgrens aan te houden afstand.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 29 november 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.