Marsch Kruserbrink fase 6 - Ontwerp

Vanaf woensdag 27 januari 2016 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Marsch-Kruserbrink Hardenberg, fase 6' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 8 maart 2016.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen de Marslaan en de J.H. Prengerlaan en voorziet in de realisatie van 37 appartementen langs de Marslaan.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 27 januari 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.