Gezondheidspark herziening - Kennisgeving

Burgemeester en wethouders geven op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van het feit dat het volgende bestemmingsplan in voorbereiding is.

Bestemmingsplan 'Hardenberg, gezondheidspark, partiƫle herziening ziekenhuis'
Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied  tussen het huidige ziekenhuis de Jan Weitkamplaan en de J.C. Kellerlaan (ten oosten van de toegangsweg naar het ziekenhuis) en is bedoeld om de bouw van een nieuw ziekenhuis mogelijk te maken.

Over het voornemen om genoemd bestemmingsplan op te stellen, worden geen stukken ter inzage gelegd, wordt geen gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen. Deze aspecten komen aan de orde zodra een inspraakprocedure wordt toegepast. De verwachting is dat het voorontwerp van het bestemmingsplan in april 2017 ter inzage gelegd zal worden.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.