Gezondheidspark herziening - Inspraak

Vanaf woensdag 12 april 2017  ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan 'Hardenberg Gezondheidspark, partiĆ«le herziening ziekenhuis' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 23 mei 2017.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen de Jan Weitkamplaan, de J.C. Kellerlaan het ziekenhuis en de toegangsweg naar het ziekenhuis en voorziet in de bouw van een nieuw ziekenhuis.

Waar in te zien?
Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 12 april 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.