De Mulderij 12 en 13 - Ontwerp

Vanaf donderdag 17 mei 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hardenberg Centrum, De Mulderij 12 en 13' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 27 juni 2012.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied De Mulderij 12 en 13 in het centrum van Hardenberg en is bedoeld om de herontwikkeling van een ruimte op de begane grond, voorheen gebruikt voor detailhandel, tot vier woon-zorgeenheden mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 17 mei 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal via onderstaande bestanden.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan PDF1,37 MBDownload
Regels PDF216 KBDownload