Centrum - Ontwerp

Vanaf donderdag 21 maart 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan Hardenberg Centrum gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 1 mei 2013.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bestaande centrumgebied en omgeving dat globaal begrensd wordt door rivier De Vecht, J.C. Kellerlaan, spoorweg, Burg. Schuitestraat, Bruchterweg en W. van Oldenburgstraat. Het plan omvat een actualiseringsplan. De geldende bestemmingsplannen worden vervangen door één nieuw bestemmingsplan dat aan de eisen van de tijd voldoet.
Uitgangspunten daarbij zijn het geldende bestemmingsplan, de bestaande situatie en (voor zover relevant) nieuwe regelgeving. In het plan zijn ruime mogelijkheden opgenomen om met een omgevingsvergunning flexibel te kunnen inspelen op nieuwe situaties en uitbreidingen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 21 maart 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF12,26 MBDownload
Verbeelding PDF1,48 MBDownload
Eindverslag inspraakprocedure PDF94 KBDownload
Bijlage eindverslag inspraakprocedure PDF501 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.