Centrum - Inspraak

Vanaf donderdag 25 oktober 2012 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan Hardenberg Centrum gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 5 december 2012.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bestaande centrumgebied en omgeving dat globaal begrensd wordt door rivier De Vecht, J.C. Kellerlaan, spoorweg, Burgemeester Schuitestraat, Bruchterweg en W. van Oldenburgstraat. Het plan omvat een actualiseringsplan. De geldende bestemmingsplannen worden vervangen door één nieuw bestemmingsplan dat aan de eisen van de tijd voldoet.
Uitgangspunten daarbij zijn het geldende bestemmingsplan, de bestaande situatie en (voor zover relevant) nieuwe regelgeving. In het plan zijn mogelijkheden opgenomen om met een omgevingsvergunning flexibel te kunnen inspelen op nieuwe situaties en uitbreidingen.

Waar in te zien?
Het bestemmingsplan wordt met ingang van donderdag  25 oktober 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Voorontwerp PDF7,27 MBDownload
Verbeelding PDF1,41 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.