Bedrijvenpark Heemserpoort - Inspraak

Vanaf donderdag 9 februari 2012 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan 'Bedrijvenpark Heemserpoort Hardenberg' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 21 maart 2012. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen het bestaande bedrijventerrein Haardijk, de Kroondijk, de jachthuisweg en het buitengebied.

Het bestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 9 februari 2012 ter inzage gelegd bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg. Een zienswijze indienen (zie hieronder) kan onder vermelding van 'inspraakreactie bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Heemserpoort Hardenberg’, Verseonprojectnummer 141241'.

Inloopbijeenkomst
Op maandag 13 februari 2012 vindt van 17.00 tot 19.00 uur in de kleine raadzaal van het gemeentehuis in Hardenberg een inloopbijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst kan van het plan kennis worden genomen en kunnen vragen worden gesteld.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.