Kanaaldijk 2 en 3 - Vastgesteld

Bij besluit van 12 december 2017 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan 'Gramsbergen, Kanaaldijk 2 en 3' vastgesteld. Bij de vaststelling zijn géén wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht. Er zijn geen zienswijzen over het ontwerpplan ingebracht.

Vanaf woensdag 20 december 2017 ligt het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit ter inzage.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen kanaaldijk 2 en 3 in Gramsbergen (voormalige gemeentewerf) en voorziet in de bouw van een appartementencomplex (maximaal 10 appartementen), een vrijstaande woning en de aanleg van een parkeerterrein.

Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 20 december 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Beroep
Vanaf donderdag 21 december 2017 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.