De Garstlanden IIa - Ontwerp

Vanaf donderdag 1 oktober 2009 ligt het volgende ontwerp-bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan Gramsbergen, plan van uitwerking De Garstlanden IIa
Het bestemmingsplan omvat het gebied gelegen tussen de bestaande woonwijk De Garstlanden en de spoorlijn Zwolle-Emmen en voorziet in de bouw van 2 blokken van elk 3 rijenwoningen, 1 twee-onder-één kap woning en 5 vrijstaande woningen.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-besluit de zienswijzen betrekking hebben.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF2,90 MBDownload
Regels PDF86 KBDownload
Plankaart PDF149 KBDownload
Voorstel tot vaststelling PDF60 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.