Geert Migchelsweg 18a (Slagharen) - Ontwerp

Vanaf donderdag 24 juni 2021 hebt u 6 weken de tijd om het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Hardenberg, Geert Migchelsweg 18a, Slagharen' in te zien. De laatste dag dat u dit plan kunt inzien is woensdag 4 augustus 2021.

Het bestemmingsplan gaat over de Geert Migchelsweg 18a en 20 in Slagharen. Het maakt het slopen van landschapsontsierende gebouwen en de bouw van een compensatiewoning mogelijk. Deze plek krijgt een woonbestemming, waarin ook de bestaande woning is meegenomen.

Plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 24 juni 2021 op deze manieren inzien:

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.