Markt 17-19-21 - Vastgesteld

Bij besluit van 4 maart 2014, nr. 700122, heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan 'Dedemsvaart Centrum, Markt 17-19-21 te Dedemsvaart' vastgesteld. Bij de vaststelling zijn géén wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Vanaf woensdag 26 maart 2014 ligt het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit ter inzage. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Markt 17, 19 en 21 in Dedemsvaart (voormalige brandweergarage) en voorziet in de realisatie van appartementen en commerciële ruimten.

Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 26 maart 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Vanaf donderdag 27 maart 2014 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Toelichting PDF5,17 MBDownload
Regels PDF2,44 MBDownload