Markt 17-19-21 - Ontwerp

Vanaf donderdag 31 oktober 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Dedemsvaart-Centrum, Markt 17-19-21 te Dedemsvaart’ gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 11 december 2013.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Markt 17-19-21 te Dedemsvaart (oude brandweergarage) en voorziet in de realisatie van appartementen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 31 oktober 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan en regels PDF4,23 MBDownload
Verbeelding PDF163 KBDownload