Dedemsvaart Zuid - Ontwerp

Vanaf donderdag 28 mei 2009 liggen de volgende ontwerpbestemmingsplannen gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Partiële herziening bestemmingsplan Dedemsvaart-Zuid (Parcours)
Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied ten zuiden van de kern Dedemsvaart en wordt onder meer omsloten door de Oostwijk, De Veenderij en het Zuiderbos. Het plan maakt – in het kader van het project Ruimte voor Ruimte - de bouw van 40 vrijstaande woningen mogelijk. Deze herziening is bedoeld om op bepaalde kavels de bouwmogelijkheden te verruimen.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg.
Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-besluit de zienswijzen betrekking hebben.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF238 KBDownload
Regels PDF53 KBDownload
Plankaart PDF409 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.