Dedemsvaart - Ontwerp

Vanaf donderdag 24 mei 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Dedemsvaart' en een exemplaar van het inspraakverslag gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 4 juli 2012.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gehele kern Dedemsvaart, met uitzondering van ontwikkellocaties als Bransveen, Centrumplan, Vechtdal-locatie, voormalige RWZI-terrein, Kotermeerstal, Mercatorterrein en Poolmanserf. Het betreft een actualisatieplan. Over het algemeen zijn de bouw- en gebruiksvoorschriften wat ruimer geworden en is er conform de feitelijke situatie bestemd. Daarnaast krijgt het perceel aan de Moerheimstraat 148 een woonbestemming voor één woning.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 24 mei 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.