Dedemsvaart - Ontwerp (herziening)

Vanaf woensdag 24 september 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan Dedemsvaart (herziening) gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 4 november 2014.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de kern van Dedemsvaart en is een herziening van het bestemmingsplan Dedemsvaart. De herziening voorziet in de wijziging van bestemmingen ter plaatse van Gentiaanstraat 4b, het kalkoventerrein, Hoofdvaart 178 en Rollepaal 1-3.

Hiermee worden de bestemmingen in overeenstemming gebracht met de bestaande situatie. Verder zijn er wijzigingen aangebracht in de regels van diverse bestemmingen, veelal ter verduidelijking en/of om aan te sluiten bij de nieuwste regels in andere ruimtelijke plannen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 24 september 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting en regels PDF7,43 MBDownload
Verbeelding blad 1 PDF535 KBDownload
Verbeelding blad 2 PDF3,30 MBDownload
Verbeelding blad 3 PDF2,31 MBDownload
Verbeelding blad 4 PDF888 KBDownload
Verbeelding blad 5 PDF317 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.