Dedemsvaart - Inspraak

Vanaf donderdag 3 november 2011 ligt het volgende voorontwerp-bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan Dedemsvaart
Inspraak wordt verleend over het voorontwerp-bestemmingsplan Dedemsvaart. Het plan heeft betrekking op de gehele kern van Dedemsvaart, met uitzondering van ontwikkellocaties. Het Centrumplan, terrein Hakvoort, Vechtdal College, Bransveen, Mercator, Kotermeerstal en het perceel van de voormalige RWZI zijn locaties die niet zijn opgenomen.

Tijdens de inzagetermijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Deze moet worden gericht aan: Burgemeester en wethouders Gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van 'inspraakreactie bestemmingsplan Dedemsvaart, Verseonprojectnummer 171590'.
Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de Publieksdienst, telefoon 14 0523.

Informatiemarkt
Verder vindt op woensdag 16 november in gebouw 't Centrum te Dedemsvaart van 18.30 uur tot 20.30 uur een informatiemarkt plaats. Tijdens deze gelegenheid kan van het plan kennis worden genomen en kunnen vragen worden gesteld.

Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om individueel een afspraak te maken met de planbegeleider. Hiervoor kunt u contact opnemen met mw. D.J. Logtenberg-Starke via het telefoonnummer 0523 289 545, of het e-mailadres diana.logtenberg@hardenberg.nl.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF2,85 MBDownload
Regels PDF490 KBDownload
Verbeelding blad 1 PDF390 KBDownload
Verbeelding blad 2 PDF2,66 MBDownload
Verbeelding blad 3 PDF1,55 MBDownload
Verbeelding blad 4 PDF1,00 MBDownload
Verbeelding blad 5 PDF280 KBDownload
Bijlagen PDF210 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.