Dedemsvaart Centrum - Ontwerp

Vanaf donderdag 13 december 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan Dedemsvaart Centrum gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 23 januari 2012.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het Centrumgebied van Dedemsvaart dat in dit plan wordt gevormd door Julianastraat, Wisseling noordzijde, Markt, Marktstraat,Tuinstraat en omgeving. Het plan omvat een actualiseringsplan. De geldende bestemmingsplannen worden vervangen door één nieuw bestemmingsplan dat aan de eisen van de tijd voldoet. Uitgangspunten daarbij zijn het geldende bestemmingsplan, de bestaande situatie en (voor zover relevant) nieuwe regelgeving.

In het plan zijn ruime mogelijkheden opgenomen om met een omgevingsvergunning flexibel te kunnen inspelen op nieuwe situaties en uitbreidingen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 13 december 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF6,91 MBDownload
Verbeelding PDF1,07 MBDownload
Eindverslag inspraakprocedure PDF164 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.