Dedemsvaart Centrum - Inspraak

Vanaf donderdag 9 augustus 2012 ligt de inspraakversie van het bestemmingsplan Dedemsvaart Centrum gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 19 september 2012. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het Centrumgebied van Dedemsvaart dat in dit plan wordt gevormd door Julianastraat, Wisseling noordzijde, Markt, Markstraat,Tuinstraat en omgeving.

Het plan omvat een actualiseringsplan. De geldende bestemmingsplannen worden vervangen door één nieuw bestemmingsplan dat aan de eisen van de tijd voldoet. Uitgangspunten daarbij zijn het geldende bestemmingsplan, de bestaande situatie en (voor zover relevant) nieuwe regelgeving.
In het plan zijn ruime mogelijkheden opgenomen om met een omgevingsvergunning flexibel te kunnen inspelen op nieuwe situaties en uitbreidingen.

Het bestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 9 augustus 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF1,93 MBDownload
Regels met bijlage PDF494 KBDownload
Verbeelding PDF1,10 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.