Bedrijventerrein Rollepaal Oost, zuidelijk gedeelte - Ontwerp

Vanaf donderdag 18 april 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Dedemsvaart, bedrijventerrein Rollepaal Oost, zuidelijk gedeelte' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 29 mei 2013.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied ten zuidoosten van het bestaande bedrijventerrein Rollepaal in Dedemsvaart en voorziet in een uitbreiding van het bedrijventerrein

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 18 april 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

• Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.