Dedemsvaart, Julianastraat Noord - Ontwerp

Vanaf woensdag 10 oktober 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan  ‘Dedemsvaart, Julianastraat Noord’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 20 november 2018.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op percelen tussen de Gentiaanstraat en de Hortensiastraat (achterzijde Julianastraat) in Dedemsvaart en is bedoeld om de bouw van 26 rijwoningen en 7 appartementen mogelijk te maken.

Waar ter inzage?
Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 10 oktober 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 18 oktober 2018 vindt in ‘De Baron’ aan de Julianastraat 54 in Dedemsvaart van 17.00 uur tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst plaats. Tijdens deze gelegenheid kunnen alle stukken worden bekeken en is er gelegenheid om vragen te stellen. 

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.