Buitengebied Hardenberg - Kennisgeving

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het volgende bestemmingsplan in voorbereiding is.

Bestemmingsplan Buitengebied
Het bestemmingsplan heeft betrekking op het buitengebied van de gemeente Hardenberg, met uitzondering van de deelgebieden Reestdal en Bergentheim-Zuid, waarvoor afzonderlijk een bestemmingsplan in procedure is gebracht. Het bestemmingsplan bestemt de bestaande functies in het buitengebied en biedt, waar mogelijk, ruimte om deze verder te ontwikkelen.

Over het voornemen om genoemde bestemmingsplan op te stellen, worden geen stukken ter inzage gelegd, wordt geen gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen.
Deze aspecten komen aan de orde zodra de inspraakprocedure wordt gestart. Dit gebeurt op korte termijn, in de maand juni. Meer informatie hierover wordt volgende week bekend gemaakt.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.