Essenlaan 1 t/m 7 - Ontwerp

Vanaf woensdag 23 mei 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Balkbrug, Essenlaan 1 t/m 7 Balkbrug' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 3 juli 2018.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Essenlaan 1 tot en met 7 in Balkbrug en is bedoeld om de functie van bedrijfswoningen om te zetten naar reguliere woningen. 

Waar ter inzage?
Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 23 mei 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier, uitsluitend op afspraak, bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting en regels PDF8,08 MBDownload
Samenvatting watertoets PDF212 KBDownload
Waterparagraaf geen waterschapsbelang PDF15,72 KBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.