Balkbrug - Inspraak

Vanaf donderdag 2 juni 2011 ligt het volgende voorontwerp-bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan Balkbrug
Inspraak wordt verleend over het voorontwerp-bestemmingsplan Balkbrug. Het plan heeft betrekking op de gehele kern van Balkbrug, met uitzondering van de in ontwikkeling zijnde gebieden woongebieden het Ravelijn en Pluimswijk en industrieterrein Katingerveld.

Het plan is tevens te raadplegen op:
- www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0160.0000BP00006-VO04

Tijdens de inzagetermijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Deze moet worden gericht aan: Burgemeester en wethouders Gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van 'inspraakreactie bestemmingsplan Balkbrug, projectnummer 171591'.
Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de Publieksdienst via het telefoonnummer 14 0523.

Inzage bestemmingsplan en gesprekken in 't Trefpunt te Balkbrug
Op dinsdag 28 juni en donderdag 30 juni kunt u tussen 15.00 uur en 20.00 uur het plan tevens inzien in 't Trefpunt, Meppelerweg 34 te Balkbrug. Indien u dan een gesprek wenst met de stedenbouwkundig medewerker en de planbegeleider, kunt u dit tot 21 juni doorgeven aan mw. D.J. Logtenberg. Zij zal een gesprek voor u inplannen.
Hiervoor kunt u een mail sturen aan diana.logtenberg@hardenberg.nl of op dinsdag of donderdag telefonisch contact opnemen: 0523 289 545. Voor zover er op genoemde tijdstippen geen afspraken zijn ingepland, staan de stedenbouwkundig medewerker en de planbegeleider u ook te woord zonder afspraak.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Bestemmingsplan PDF9,89 MBDownload
Regels PDF257 KBDownload
Verbeelding blad Noord PDF442 KBDownload
Verbeelding blad Zuid PDF1,10 MBDownload
Bijlagen PDF1,51 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.