Mariënberg - Inspraak

Vanaf woensdag 14 september 2016 ligt de inspraakversie van de beheersverordening Mariënberg gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 25 oktober 2016. De beheersverordening heeft betrekking op de kern van Mariënberg.

De beheersverordening wordt met ingang van woensdag 14 september 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Toelichting PDF7,70 MBDownload
Regels PDF3,29 MBDownload
Verbeelding PDF536 KBDownload
Bijlagen bij de toelichting PDF7,14 MBDownload
Bijlagen bij de regels PDF1,73 MBDownload

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.