Lutten en Ane - Inspraak

Vanaf donderdag 5 juli 2012 liggen de inspraakversies van de beheersverordeningen voor Lutten en Ane gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 15 augustus 2012.

De beheersverordening Lutten heeft betrekking op de kern van Lutten en de beheersverordening Ane heeft betrekking op de kern van Ane.

De beheersverordening wordt met ingang van donderdag 5 juli 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier
  • Mondeling bij de Publieksdienst
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van 'inspraakreactie beheersverordening Lutten, Verseonprojectnummer 335610', of 'inspraakreactie beheersverordening Ane, Verseonprojectnummer 335622'.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.