Kotermeerstal - Vastgesteld

Bij besluit van 23 februari 2016 heeft de gemeenteraad de beheersverordening Dedemsvaart Wonen, Kotermeerstal gewijzigd vastgesteld. De beheersverordening heeft betrekking op de woonwijk Kotermeerstal in Dedemsvaart en wordt aan de oostzijde begrensd door de Mien Ruyslaan en de Van Rooijens Hoofdwijk en aan de westzijde door de Catharina van Rennesstraat, de Jonkerswijk, de Zaaimansakker en het Kotermeerstalpad.

De wijzigingen betreffende de naam van de verordening. Deze is gewijzigd van 'Kotermeerstal' naar 'Dedemsvaart Wonen, Kotermeerstal'. Verder is op pagina 5 van de toelichting een overzichtskaartje van het plangebied opgenomen en is aan artikel 1 de definitie van 'professionele hulpverlener' toegevoegd.

De beheersverordening wordt met ingang van woensdag 16 maart 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
  • Digitaal via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Deze beheersverordening is bekendgemaakt in het elektronische gemeenteblad op 15 maart 2016.
Het betreffende gemeenteblad is te digitaal te raadplegen. Kies daarvoor voor de link 'elektronisch gemeenteblad' en vul vervolgens in ieder geval de rubriek 'Publicatiedatum' in en bij de rubriek 'Publicerende organisatie(s)': Hardenberg.

De beheersverordening treedt in werking op de achtste dag na die van bekendmaking, dat wil zeggen op woensdag 23 maart 2016. Tegen de beheersverordening staat op grond van de Algemene wet bestuursrecht geen beroep open.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.