Marslanden II, de Cirkel - Inspraak

Vanaf woensdag 29 maart 2017 ligt de inspraakversie van het beeldkwaliteitplan 'Hardenberg, Marslanden II, de Cirkel' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 9 mei 2017.

Het plan heeft betrekking op het deelgebied ‘de Cirkel’ in de nieuwe wijk Marslanden II.

Het bestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 29 maart 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

• Digitaal via onderstaand document.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

• Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Beeldkwaliteitplan PDF28 MBDownload