Julianastraat Noord Dedemsvaart, Stedebouw en Beeldkwaliteit - Inspraak

Vanaf woensdag 10 oktober 2018 ligt de inspraakversie van het beeldkwaliteitsplan ‘Julianastraat Noord Dedemsvaart, Stedebouw en Beeldkwaliteit’ gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 20 november 2018.

Het plan heeft betrekking op de percelen tussen de Gentiaanstraat en de Hortensiastraat (achterzijde Julianastraat) in Dedemsvaart en is bedoeld als toetsingskader voor de bouw van 26 rijwoningen en 7 appartementen.

Waar in te zien?
Het beeldkwaliteitsplan wordt met ingang van woensdag 10 oktober 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaand document.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.