Garstlanden IV - Inspraak

Vanaf donderdag 19 maart 2020 ligt de inspraakversie van het beeldkwaliteitsplan 'Gramsbergen, Garstlanden IV' gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 29 april 2020.

Het plan heeft betrekking op fase 4 van het woongebied Garstlanden in Gramsbergen (tussen de bestaande bebouwing In Garstlanden III en de Oostermaatsteeg) en vormt het toetsingskader voor de bouw van woningen in het plangebied.

Waar in te zien?

Het beeldkwaliteitsplan wordt met ingang van donderdag 19 maart 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Digitaal via onderstaand document.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Let op: vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is het verzoek aan belangstellenden het plan digitaal in te zien en niet naar het gemeentehuis te komen.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Documenten

TitelTypeGrootteDownload
Beeldkwaliteitsplan PDF1,48 MBDownload (Beeldkwaliteitsplan)

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.