Inspiratie: Mijn Landschap ID

Hebt u ideeën of plannen om in het veelzijdige buitengebied van Hardenberg iets nieuws te beginnen? Via de interactieve ideeënwebsite Mijn Landschap ID kunt u deze vormgeven.

Via de ideeënwebsite van Mijn Landschap ID kunt u inspiratie en ideeën opdoen voor projecten in het buitengebied. De website biedt ook de mogelijkheid om zelf nieuwe plannen uit te werken en in te dienen bij de gemeente. 

De website is bedoeld voor iedereen die in het buitengebied van de gemeente Hardenberg iets nieuws wil beginnen. Het is een interactieve ideeënsite die inwoners en bedrijven laat zien welke kansen en mogelijkheden er zijn in het gebied waar zij wonen of werken. 

Maak een moodboard
Na het invoeren van het adres, komen de belangrijkste kenmerken van het gebied in beeld. Deze kenmerken bepalen de ruimtelijke kwaliteit van het gebied en ook de ontwikkelingskansen die er zijn.

Op een moodboard kunt u zelf een plan of idee voor uw erf of voor het gebied waar u woont uitwerken. De website biedt daarmee volop ruimte om nieuwe ideeën op een eenvoudige manier met de gemeente te delen.

Inspiratieprojecten
De inspiratieprojecten op de website zijn concrete projecten die in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd in het buitengebied van de gemeente. Foto's van diverse locaties in het buitengebied worden op de website gebruikt als sfeerbeelden en ter inspiratie van inwoners of bedrijven die zelf een idee willen uitwerken. Regelmatig wordt de site aangevuld met nieuwe projecten en fotomateriaal. 

Wilt u op de hoogte blijven? Like dan de Facebookpagina van Mijn Landschap ID.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.