Ervencoach

Overweegt u te stoppen met uw agrarische bedrijf? Dan kunt u terecht bij de Ervencoach. Hij maakt u wegwijs in de regels die er zijn. Hij helpt ook bij het zoeken naar een passende invulling van een vrijkomend gebouw. Of hij adviseert bij andere vraagstukken waar u tegenaan loopt.

De ervencoach is een onafhankelijk en eerstelijns adviseur. Hij heeft zicht op alle vormen van ondersteuning bij de vragen waar erfeigenaren mee te maken krijgen.

Binnen de gemeente Hardenberg is Hendry van Ittersum actief als ervencoach. 

De ervencoach helpt ondernemers in het buitengebied om na te denken over de toekomst. Hij kijkt samen met de erfeigenaren naar het gehele erf maakt hen wegwijs in de vele mogelijkheden die er zijn. De ervencoach is onafhankelijk en wil het beste voor de erfeigenaar. Hij ondersteunt de erfeigenaar bij het maken van de eigen keuzes door de juiste vragen te stellen.

Neem contact op

Erfeigenaren kunnen met allerlei vragen bij de ervencoach terecht. Gesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over het vergroenen van het erf, veiligheid of duurzaamheid. Maar ook over vragen rondom bedrijfsontwikkeling en opvolging, asbestsanering of sociaal emotionele vraagstukken. Een gesprek met de ervencoach is vrijblijvend, vertrouwelijk en kosteloos.

Wilt u weten wat de ervencoach voor uw bedrijf of erf kan betekenen? Neem contact op met Hendry van Ittersum:

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.