Herprogrammering woningbouw - Inspraak

Het college van Hardenberg maakt op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat de 'Structuurvisie herprogrammering woningbouw, gemeente Hardenberg' wordt voorbereid. Vanaf woensdag 26 april 2017 ligt de inspraakversie van deze structuurvisie gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 6 juni 2017.

In de structuurvisie zijn woningbouwlocaties opgenomen waar de gemeente de bestaande woningbouwplannen gaat herprogrammeren. Dit betekent dat (een deel van) de voorziene capaciteit uit de woningbouwprogrammering en de bestemmingsplannen wordt geschrapt.

De woningen zijn verdeeld over negen verschillende locaties, te weten in: De Krim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Kloosterhaar, Lutten, Bergentheim, Hardenberg (twee locaties) en Slagharen.

Ter inzage
De inspraakversie van de structuurvisie wordt met ingang van woensdag 26 april 2017 op de volgende wijzen ter inzage gelegd en raadpleegbaar gemaakt:

  • Via onderstaande documenten.
  • Op papier bij de Publieksdienst in het gemeentehuis in Hardenberg.

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunt u als ingezetene of belanghebbende op de onderstaande manieren met een zienswijze reageren. Een digitale reactie heeft de voorkeur.

  • Door middel van het digitale reactieformulier.
  • Mondeling bij de Publieksdienst.
  • Per post aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg, onder vermelding van de naam van het betreffende plan.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.