Digitale gemeentelijke belastingaanslag

De gemeentelijke belastingaanslagen kunt u digitaal ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. MijnOverheid biedt toegang tot uw berichten, uw persoonlijke gegevens en uw lopende zaken. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

De gemeente Hardenberg is aangesloten bij MijnOverheid. Hierdoor kunt u het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de Woz-beschikking digitaal ontvangen in de Berichtenbox van MijnOverheid. Ook kunt u het taxatieverslag van uw woning via MijnOverheid inzien. 


Na het activeren van uw account op mijn.overheid.nl kunt u direct gebruikmaken van de Berichtenbox, Persoonlijke gegevens en Lopende zaken. Heeft u geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan. De optie om post van de gemeente Hardenberg digitaal te ontvangen wordt na uw aanmelding standaard aangezet.

Contact

Hebt u een vraag over de WOZ-waarde, ziet u onjuistheden of bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde? Neem contact met ons op. Meestal is uw vraag of de onjuistheid snel op te lossen.

Uw aanslag betalen

Als u een aanslag hebt gekregen van de gemeente, kunt u die betalen door een automatische incasso of met een eigen betalingsopdracht. U kunt ook een betalingsregeling aanvragen. Of vragen om uitstel van betaling. Bekijk de mogelijkheden.