Niet eens met de WOZ-waarde? Bel of kom langs!

Hebt u een vraag over de WOZ-waarde, ziet u onjuistheden of bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde? Neem contact met ons op. Meestal is uw vraag, opmerking of onjuistheid snel op te lossen. 

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand online formulier. Ook kunt u bellen met 14 0523.

Gevolgen door het coronavirus
Ook wij hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierdoor kan het helaas iets langer duren voordat u een reactie van ons krijgt. Wij hopen op uw begrip.

Neem contact op via DigiD of eHerkenning

U kunt er ook voor kiezen om uw vraag door middel van DigiD of eHerkenning te stellen. Hierbij wordt een aantal van uw gegevens vooraf ingevuld.

Zo helpen wij u

Tot en met 3 april 2020 hanteren wij de onderstaande werkwijze. Hierdoor kunt u als dat nodig is binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet alsnog formeel bezwaar indienen.

Hoe gaan we dit doen?

  1. U neemt contact met ons op. Via het online formulier, telefonisch, of tijdens een inloopavond.
  2. Samen nemen we uw vragen, opmerkingen of onjuistheden door. We proberen uw vragen of opmerkingen direct af te handelen.
  3. Als extra onderzoek nodig is, beoordeelt de taxateur uw vragen of opmerkingen. Hij neemt hiervoor contact met u op.
  4. Wij handelen uw vragen, opmerkingen of bezwaar telefonisch af.
  5. Bij bezwaar ontvangt u ook schriftelijk of per e-mail bericht.

Deze manier van werken heeft zowel voor u als voor de gemeente voordelen. U hoeft geen brief te schrijven en wij kunnen uw reactie snel afhandelen.

Houd u er wel rekening mee dat  het indienen van een (in)formeel bezwaarschrift de betalingsplicht van de aanslag gemeentelijke belastingen niet opschort.

Zelf bezwaar maken is altijd gratis

Verschillende commerciële bureaus en makelaars bieden aan om kosteloos (no cure no pay) een bezwaarschrift namens u in te dienen. Wist u dat deze bureaus de rekening van ruim € 700 voor hun werkzaamheden naar de gemeente sturen?

Mocht u overwegen bezwaar in te dienen met behulp van een no cure, no pay bureau, neem dan eerst contact met ons op. Wellicht komen we er samen uit. Daarnaast kan de gemeente u adviseren over hoe u gemakkelijk een bezwaarschrift kunt indienen.

Contact

Hebt u een vraag over de WOZ-waarde, ziet u onjuistheden of bent u het niet eens met de vastgestelde WOZ-waarde? Neem contact met ons op. Meestal is uw vraag of de onjuistheid snel op te lossen.

Uw aanslag betalen

Als u een aanslag hebt gekregen van de gemeente, kunt u die betalen door een automatische incasso of met een eigen betalingsopdracht. U kunt ook een betalingsregeling aanvragen. Of vragen om uitstel van betaling. Bekijk de mogelijkheden.