Bezwaar of klacht indienen

Als u het niet eens bent met een besluit van de gemeente dan kunt u in veel gevallen een bezwaarschrift indienen. Als u niet tevreden bent over de wijze waarop u door de gemeente bent of wordt behandeld, kunt u een klacht indienen.

Als u bezwaar indient, moet u belang hebben bij het besluit waartegen u bezwaar maakt. Alleen dan behandelt de gemeente uw bezwaar. Uw bezwaar wordt behandeld door een onafhankelijke commissie bezwaarschriften.

Als u een klacht indient, wordt deze afgehandeld door de gemeente. Als u na de behandeling niet tevreden bent, kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke gemeentelijke ombudscommissie.

Sociaal ombudsvrouw

Als u vragen, zorgen of klachten heeft, die te maken hebben met zorg, jeugd, werk en inkomen, dan kunt u kosteloos contact opnemen met de sociaal ombudsvrouw van de gemeente Hardenberg.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.