Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hardenberg, Rondweg 18-18a, Den Velde’

Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Link naar originele publicatie:
Deze link gaat naar een andere site
Type bekendmaking:
Ruimtelijke plannen
Postcode en huisnummer:
7786BA 18a
Publicatiedatum:
27-02-2019Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hardenberg, Rondweg 18-18a, Den Velde’

Logo Hardenberg

Vanaf donderdag 28 februari 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hardenberg, Rondweg 18-18a, Den Velde’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 10 april 2019. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Rondweg 18 en 18a in Den Velde en is bedoeld om het slopen van landschapsontsierende bebouwing, het bouwen van een compensatiewoning en het splitsen van een bestaande woning mogelijk te maken op het perceel. Ten behoeve van de compensatiewoning wordt tevens een schuur gesloopt op het perceel Olsmansdijk 8a in Hoogenweg.

Waar ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 28 februari 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 • 3.

  op papier uitsluitend op afspraak in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg. 

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

 • 1.

  via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

 • 2.

  schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Rondweg 18-18a in Den Velde”.

 • 3.

  mondeling: maak een afspraak bij de publieksdienst, telefoon 14 0523.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Hardenberg, 27 februari 2019