Ontwerpbestemmingsplan ‘Dedemsvaart, Julianastraat Noord’

Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Link naar originele publicatie:
Deze link gaat naar een andere site
Type bekendmaking:
Ruimtelijke plannen
Postcode en huisnummer:
7701ES 4
Publicatiedatum:
09-10-2018

Ontwerpbestemmingsplan ‘Dedemsvaart, Julianastraat Noord’

Logo Hardenberg

Vanaf woensdag 10 oktober 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Dedemsvaart, Julianastraat Noord’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 20 november 2018. Het bestemmingsplan heeft betrekking op percelen tussen de Gentiaanstraat en de Hortensiastraat (achterzijde Julianastraat) in Dedemsvaart en is bedoeld om de bouw van 26 rijwoningen en 7 appartementen mogelijk te maken.

Waar ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 10 oktober 2018 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 • 3.

  op papier uitsluitend op afspraak in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg. 

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

 • 1.

  via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

 • 2.

  schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Dedemsvaart, Julianastraat Noord”.

 • 3.

  mondeling: maak een afspraak bij de publieksdienst, telefoon 14 0523.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter 

Inloopbijeenkomst

Verder vindt op donderdag 18 oktober 2018 in ‘De Baron’ aan de Julianastraat 54 te Dedemsvaart van 17.00 uur tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst plaats. Tijdens deze gelegenheid kan van alle stukken kennis worden genomen en kunnen vragen worden gesteld.

 

Hardenberg, 9 oktober 2018